Spartling af vægge i Vejle

Skab et godt grundlag

Spartling er en process, som kræver et godt præcisionsarbejde, hvor selve spartlingen og rengøringen går hånd i hånd. Kunden skal opleve færrest mulige gener ved arbejdet. Af den grund er vi til for at gøre alt arbejdet. Det drejer sig ikke kun om spartelarbejdet, men hele malerprocessen. Det skyldes, at bundarbejdet er yderst vigtigt for at sikre dig et ordentligt resultat.

Hos Malermester Freddy Mikkelsens Eftf. arbejder vi bl.a. med:

  • Gibs
  • Fibergibs
  • Beton
  • Gasbeton
  • Opsætning af spartelskinner

Spartlearbejde af høj kvalitet

Vores materialer er energivenlige, da malerarbejdet kan reflekteres flere steder, som i dit hjem, kontor, ejendom eller lokale værested. Det er vores arbejdskraft og kvalitative indsats, der skal gøre arbejdet fremragende.

Derfor efterlader vi ikke klatter efter en omgang spartling, vi fjerner støvet efter pudsearbejdet, og vi rydder pænt op efter os, så du ikke står med en stor rengøring bagefter.

Vi realiserer dine ønsker med håb om at kunne komme tilbage en anden gang, hvis du har brug for samme eller en anden service.

Materialet skal stråle af kvalitet – derfor går vi ind for et grønt ansvar.

Kontakt os

Skal vi klare dit spartelarbejde for dig? Så ring til os på 20 46 32 80, så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave.

Foruden spartlingen klarer vi også resten af malerarbejdet, samt hjælper med facaden eller nybyggeriet.

Vi er placeret centralt i Vejle, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig i hele Trekantområdet, hvad end det drejer sig om Kolding, Fredericia eller Børkop.

Home » Alt i spartling