Maling af trappeopgange i boligforeninger og virksomheder

Trænger trappeopgangen i boligforeningen eller virksomheden til at blive frisket op, og leder du efter en dygtig og erfaren maler, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos P. Mikkelsen Malerforretning har vi mange års erfaring inden for maling af trappeopgange, og vi sikrer altid et flot og indbydende resultat.

Vi holder selv til i Vejle, og vi kører derfor ofte ud til kunder i vores eget lokalområde, men vi kører også gerne til Horsens, Fredericia, Kolding og andre omkringliggende områder.

Få en indbydende trappeopgang

Trappeopgangen i en boligforening eller en virksomhed er noget af det første, som beboerne, gæsterne, medarbejderne og kunderne bliver mødt af, når de kommer ind i opgangen, og den er derfor med til at danne førstehåndsindtrykket. Det er derfor vigtigt, at trappeopgangen er pæn og indbydende, så beboere, medarbejdere og gæster får et godt førstehåndsindtryk, når de træder ind ad døren, og det hjælper vi gerne med.

Vi bestræber os altid efter at levere resultater, der imødekommer vores kunders forventninger. Det indebærer blandt andet, at vi lægger stor vægt på at levere en høj faglig standard inden for malerarbejdet, og at vi altid har øje for detaljen – også i forbindelse med maling af trappeopgange.

Ud over et flot resultat kan du altid forvente en god service, samt grundig afdækning og oprydning når du vælger at lade os stå for arbejdet.

Indhent et uforpligtende tilbud på maling af trappeopgange

Har du brug for professionel hjælp til maling af en eller flere trappeopgange i Horsens, Vejle, Fredericia eller Kolding, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på arbejde af højeste kvalitet, og med vores ekspertise får du en flot og indbydende trappeopgang til stor glæde for beboere, medarbejdere, gæster og kunder.

Hjem » Maling af trappeopgange