Maling af vægge indendørs

Kunne du tænke dig at få en ny farve på væggene, eller trænger den nuværende maling bare til at blive frisket op? Leder du efter en dygtig og erfaren maler, der udfører professionelt arbejde, og som har øje for detaljen? Så skal du bare tage kontakt til os hos P. Mikkelsen Malerforretning.

Vi har stor erfaring inden for maling af vægge, og vi kører blandt andet ud til kunder i Vejle, Horsens, Kolding og Fredericia samt andre omkringliggende områder for at udføre vores malerarbejde.

Derfor skal du lade os male dine vægge

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør lade os stå for arbejdet med maling af vægge. Når du vælger vores malerfirma, kan du altid forvente, at vi:

  • sørger for grundig afdækning
  • rydder pænt op efter os selv
  • har øje for detaljen
  • har fokus på altid at levere en høj faglig standard
  • leverer en god service
  • tilbyder en konkurrencedygtig pris.

Vi står klar med rådgivning og vejledning omkring farver

Mange vælger i dag at bevæge sig væk fra de helt hvide vægge for at skabe personlighed og varme i rummene. Hvis du kunne tænke dig at sætte lidt kulør på tilværelsen, men har brug for rådgivning til at vælge den helt rigtige farve maling til vægge, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af farve til maling af vægge.

Har du brug for professionel hjælp til maling af vægge?

Hvis du har brug for professionel hjælp til maling af dine vægge, så står vi hos P. Mikkelsen Malerforretning klar til at løse opgaven. Vi kan hjælpe dig, uanset om dine vægge er kalkede, pudsede eller noget helt tredje.

Vi tilbyder fordelagtige priser på vores professionelle malerarbejde, og vi kører gerne ud til kunder i blandt andet Horsens, Kolding, Fredericia og Vejle.

Hjem » Maling af vægge