Maling af vinduer indendørs og udendørs

Kunne du tænke dig at give dit hus et helt nyt look, uden at det kommer til at koste en formue? Så kan maling af husets vinduer være en rigtig god løsning. Vinduerne skiller sig typisk ud fra den øvrige facade, og det kan derfor spille en stor rolle i forhold til facadens udtryk, hvilken farve vinduerne har.

Hos P. Mikkelsen Malerforretning har vi mange års erfaring inden for professionelt malerarbejde, og vi tilbyder blandt andet maling af vinduer både indvendigt og udvendigt til en fordelagtig pris.

Fra vores base i Vejle kører vi som regel ud til kunder i områderne omkring Horsens, Kolding og Fredericia for blandt andet at male vinduer, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder.

Beskyt vinduerne mod vind og vejr

Husets vinduer er udsatte for både vind og vejr, fugt og kodens, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at passe godt på dem, så der ikke opstår råd i træværket. Det kan du med stor fordel gøre ved at få dem malet løbende, ligesom det gør sig gældende med alt andet træværk.

Opstår der først råd i træet, er det nødvendigt at udskifte hele træværket, og det er således en rigtig god investering løbende at sørge for maling af vinduer.

Skal vi hjælpe dig med maling af vinduer?

Hvis du ikke selv har enten tid, lyst eller mulighed for selv at male vinduerne, så stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed. Når du vælger at lade os stå for arbejdet, kan du være sikker på, at du får et flot resultat, der kan holde i rigtig lang tid.

Vi sørger naturligvis for at afdække ordentligt og rydde pænt op efter os selv, når vi er færdige med vores arbejde. Vi har øje for detaljen, og vi har et stort fokus på altid at udføre professionelt kvalitetsarbejde.

Hjem » Maling af vinduer