Nybyggeri i Vejle

Går du med tankerne om at få bygget en tilbygning eller måske at bygge helt nyt?

Det er ofte en stor beslutning og et stort skridt at vælge at give sig i kast med nybyggeri eller tilbygninger.

Hvis ikke man kender til processen, kan der hurtigt opstå mange overraskelser. Disse kan i sidste ende føre til både forsinkelser og dyre ekstraregninger. Og dem er der jo ingen, der ønsker.

Det kan derfor være et fornuftigt valg at tage kontakt til en håndværker, som kan hjælpe og rådgive omkring processen. Hvis du vælger en dygtig håndværker, kan du trække på dennes store erfaring og store netværk. Håndværkeren kan desuden træde til, hvis du står og mangler hjælp.

Hos Malermester Freddy Mikkelsens Eftf. hjælper vi dig gerne med dit byggeprojekt – uanset om det er nybyggeri eller tilbygning, det drejer sig om. Vi har et hav af tilknytninger i Vejle og resten af Trekantsområdet – alt fra tømrere, murere, og snedkere. Og så klarer vi naturligvis malerarbejdet.

Ring til os
Skriv til os

God rådgivning om dit nybyggeri i Vejle

Hos Malermester Freddy Mikkelsens Eftf. ønsker vi at hjælpe og rådgive, så du opnår lige præcis det resultat, som du går og drømmer om. Det er dit hjem og dit projekt. Men samtidig er det dog vores opgave at sørge for, at du har de fornødne redskaber og informationer til at gøre projektet til en succes.

For os er en opgave med nybyggeri eller tilbygning, ikke bare endnu en opgave. Vi mener, det er en ekstern succes, når du opnår dit drømmemål. Og det er altså vores drømmemål at levere et tilfredsstillende resultat.

Den eksterne succes kan kun skabes ved hjælp af dig som kunde. Den interne succes skabes derimod ved gode og troværdige forhold mellem alle samarbejdsparterne. Det hjælper vi til.

Nybyggeri i Vejle

Kontakt os hvis du vil høre mere

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Vi kan hjælpe med dit nybyggeri i både Vejle, Fredericia og resten af Trekantsområdet. Fortæl os om den opgave du står over for, så kan vi rådgive dig og sikre, at det bliver lige som du ønsker det.

Ring gerne til os og få et uforpligtende tilbud på 20 46 32 80. Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Hjem » Nybyggeri/tilbygninger