Om os

Vi er din maler i hele trekantområdet

En passion for faget

Hos os er maling ikke udelukkende en passion. For os handler malerarbejdet nemlig om at levere et resultat, der imødekommer vores kunders forventninger. Ja, forventningerne skal gerne overgåes, så kunderne kommer tilbage næste gang, de har brug for godt malerarbejde.

Endnu bedre er det naturligvis, hvis de anbefaler os til familie og venner.

​​

Vi er nok ikke de første, der påstår, at vi arbejder passioneret, men for os er det rigtigt. Uanset hvilken maleropgave vi engagerer os i, kan du derfor, foruden den høje faglige standard, forvente god service, en positiv indgangsvinkel til alle projekter. Samt at vi rydder op igen på de områder, hvor vi har arbejdet.

Hos P. Mikkelsens Malerforretning ApS har vi gennemgået et generationsskifte, hvor Peter nu har overtaget virksomheden. Og for ham er det meget væsentligt, at alle de trofaste kunder, der har været her siden 1983, fortsat ønsker at benytte vores service.

Peter håndterer den daglige administration og svinger også selv malerpenslen, så snart han kan slippe afsted fra kontoret.

Få et tilbud på malerarbejde i Trekantsområdet

​​Med vores placering i Vejle har vi naturligt de fleste kunder fra Trekantsområdet, men vi giver også gerne tilbud på maleropgaver andre steder i landet.

Har du brug for en dygtig maler, så ring til os på 20 46 32 80, så vi kan tage en snak om, hvad vi kan hjælpe med. Du er også velkommen til at sende en besked via mail, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et tilbud

Fortæl os om dit projekt

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og beskriv gerne dit projekt. Vi glæder os til at modtage ​din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malermester
​P. Mikkelsens Malerforretning ApS

Ulvehavevej 44
7100 Vejle

Kontakt os

Telefon: 20 46 32 80

E-mail: peter@freddymaler.dk

CVR: 36905433

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.