Opsætning af filt udføres med stor erfaring

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af filt? Så er du kommet til det helt rette malerfirma. Hos P. Mikkelsen Malerforretning har vi stor erfaring inden for vores fag, og vi løser mange forskellige malerrelaterede opgaver, herunder blandt andet opsætning af filt.

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for vores hjælp i Vejle, Kolding, Fredericia eller Horsens, eller om vi skal køre til et andet omkringliggende område for at hjælpe dig.

Hvad er fordelene ved opsætning af filt?

Der er flere fordele ved at få opsat filt på væg, loft og i hjørner. Her kan blandt andet nævnes:

  • Overfladen bliver styrket
  • Overfladen bliver mere modtagelse for den efterfølgende maling
  • Du får et flottere resultat – både på kort og langt sigt.

Skal jeg vælge filt eller væv?

Om du skal vælge opsætning af filt eller opsætning af glasvæv afhænger af, hvilket udtryk du kunne tænke dig. Hvis du vælger filt, får du en overfladestruktur, der er mindre synlig, end hvis du vælger væv, og det gør, at du får et mere ensartet og moderne udtryk på dine vægge og dit loft af gips.

Væv er stærkere og mere fleksibelt end filt, men til gengæld er strukturen som nævnt både mere synlig og mere ru end ved filt.

Vi hjælper dig gerne med din opgave

Hvis du har brug for professionel hjælp til opsætning af filt, står vi gerne klar til din rådighed, og vi hjælper dig også gerne med det indledende og det efterfølgende arbejde.

Inden vi går i gang, anbefaler vi, at du får foretaget en grundig spartling af vægge, og efter opsætningen kan vi også hjælpe dig med maling eller opsætning af tapet.

Vi sikret et holdbart resultat, og vi er særlig opmærksomme omkring vinduer og hjørner. Vi kan opsætte filt i både almindelige opholdsrum og i vådrum helt efter dine ønsker og til en ganske fordelagtig pris.

Hjem » Opsætning af filt