Spartling af vægge udføres med stor præcision

Spartling af vægge er en proces, som kræver et stort præcisionsarbejde, hvor selve spartlingen og rengøringen går hånd i hånd. Kunden skal opleve færrest mulige gener ved arbejdet. Af den grund er vi til for at gøre alt arbejdet. Det drejer sig ikke kun om spartelarbejdet, men hele malerprocessen. Det skyldes, at bundarbejdet er yderst vigtigt for at sikre dig et ordentligt resultat.

Hos P. Mikkelsen Malerforretning er vi specialister inden for almindelig spartling af huller såvel som fuldspartling af vægge, som vi blandt andet udfører for kunder i Vejle, Fredericia, Horsens og Kolding.

Vi arbejder med mange forskellige materialer

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi kan derfor tilbyde spartling af vægge af enhver art. Vi arbejder således gerne med blandt andet:

  • Gips
  • Fibergips
  • Beton
  • Gasbeton
  • Opsætning af spartelskinner.

Vi tilbyder naturligvis også fuldspartling af vægge og almindeligt spartelarbejde i dit badeværelse eller i andre vådrum.

Vi udfører spartling af vægge af høj kvalitet

Vores materialer er energivenlige, da malerarbejdet kan reflekteres flere steder i dit hjem, dit kontor, din ejendom eller dit lokale værested. Det er vores arbejdskraft og kvalitative indsats, der skal gøre arbejdet fremragende.

Derfor efterlader vi ikke klatter efter en omgang spartling eller fuldspartling af væg, vi fjerner støvet efter pudsearbejdet, og vi rydder pænt op efter os, så du ikke står med en stor rengøring bagefter.

Vi realiserer dine ønsker med håb om at kunne komme tilbage en anden gang, hvis du har brug for samme eller en anden service.

Materialet skal stråle af kvalitet – derfor går vi ind for et grønt ansvar.

Kontakt os for fuldspartling af vægge eller almindeligt spartelarbejde

Skal vi klare dit spartelarbejde for dig? Så ring til os på 20 46 32 80, så giver vi et uforpligtende tilbud med en attraktiv pris på din opgave.

Foruden spartlingen klarer vi også resten af malerarbejdet, opsætning af filt eller glasvæv, ligesom vi også hjælper med facaden eller nybyggeriet. Vi er placeret centralt i Vejle, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig i hele Trekantområdet, hvad end det drejer sig om Kolding, Fredericia eller omkringliggende områder som for eksempel Horsens.

Hjem » Spartling af vægge