Udendørs malerarbejde udføres

Trænger facaden til at blive malet, skal taget eller vinduerne males, eller har du andet udendørs malerarbejde, du godt kunne tænke dig at få udført af en professionel maler? Så lad os P. Mikkelsen Malerforretning varetage opgaven.

Vi har stor erfaring og bred ekspertise inden for vores fag, og vi udfører mange forskellige former for udendørs malerarbejde for både private og erhverv i Kolding, Fredericia, Vejle og Horsens samt andre omkringliggende områder.

Vi løser alle former for udendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde kan dække over mange forskellige maleropgaver, og vi kan løse dem alle. Vi tilbyder blandt andet:

  • Maling af facade
  • Maling af tag
  • Maling af vinduer
  • Maling af træværk.

Vi ønsker altid at levere et resultat til hver enkelt kunde, der imødekommer forventningerne og ønskerne. Derfor sørger vi altid for at levere et resultat af højeste kvalitet, som kan holde i de næste mange år. For os er malerfaget ikke bare et arbejde – det er en passion.

Derfor går vi op i detaljerne, og vi sørger for grundig afdækning, inden vi går i gang med vores arbejde, så du ikke skal bekymre dig om, at der kommer maling andre steder end der, hvor det er ønsket. Efterfølgende rydder vi pænt op efter os selv, så du blot kan læne dig tilbage og nyde det flotte resultat.

Kunne du tænke dig at få en pris på din opgave? Kontakt os i dag

Kunne du tænke dig at få en pris på dit udendørs malerarbejde, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med lige netop din opgave, uanset om vi skal køre til Horsens, Vejle, Fredericia eller Kolding, og uanset om der er tale om en stor eller en lille opgave.

Vi har både den rette erfaring og de rette kompetencer til at udføre et flot og langtidsholdbart arbejde.

Hjem » Undendørs malerarbejde