Facadearbejde: afrensning og maling af facade

Trænger facaden til at blive malet, og har du brug for professionel hjælp til opgaven? Så lad os hos P. Mikkelsen Malerforretning ApS stå for arbejdet. Vi tilbyder blandt andet maling af facade i Vejle, Kolding, Fredericia og Horsens, og vi kommer også gerne en tur forbi dig.

​Pas godt på dit hus med en facademaling

Velholdte facader ser ikke kun godt ud, det har også en lang række praktiske fordele. Ved ubeskyttet murværk er der en stor risiko for, at der opstår fugt i væggene, som i værste tilfælde kan udvikle sig til skimmelsvamp. Derfor er det vigtigt og have styr på husets facade, og det gælder, uanset om den er pudset, vandskuret eller noget helt tredje.

Hos P. Mikkelsen Malerforretning ApS kan vi hjælpe dig med at få den rigtige behandling af dine facader. På den måde bliver dine facader beskyttet optimalt mod det danske vejr.

Du skal tænke på dit hus og den fremtid, du kommer i møde. Derfor er vi fuldt opmærksomme på, hvilken opgave du ønsker at få udført. Foruden maling af facade er det nemlig vores opgave at opfylde lige præcis dine behov.

​​​

Få et tilbud

Fortæl os om dit projekt

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og beskriv gerne dit projekt. Vi glæder os til at modtage ​din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores arbejdsområder inden for facadearbejde

Vi tilbyder en række forskellige former for facadearbejde alt afhængigt af, hvilken behandling lige netop din facade har behov for. Vi tilbyder blandt andet:

tick  Mild algerens

tick  Afrensning

tick  Maling af facade

Resultatet skal stråle af kvalitet – derfor går vi ind for et grønt ansvar.​

Kontakt os og få en pris på din opgave

Skal vi friske din facade op? Så ring til os på 20 46 32 80. Så giver vi et uforpligtende tilbud. Foruden facaden kan vi stå for alle typer malerarbejde, samtidig med at vi også kan være behjælpelige med både spartling og nybyggeri.

Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malermester
​P. Mikkelsens Malerforretning ApS

Ulvehavevej 44
7100 Vejle

Kontakt os

Telefon: 20 46 32 80

E-mail: peter@freddymaler.dk

CVR: 36905433

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.