Opsætning af tapet: få professionel hjælp til tapetsering

Mange vælger i dag at få opsat tapet på en eller flere af boligens vægge for at skabe et personligt udtryk og en særlig stemning i de pågældende rum. Hvis du også kunne tænke dig at få opsat tapet på en eller flere af dine vægge, står vi hos P. Mikkelsen Malerforretning klar til at hjælpe dig med at sikre, at du får et professionelt og smukt resultat.

Vi har mange års erfaring inden for tapetsering, og vi hjælper kunder med opsætning af tapet i blandt andet Vejle, Fredericia, Kolding og Horsens samt i andre nærliggende områder. Skal vi også hjælpe dig?

Lad en professionel stå for opsætning af tapet

Selvom tapetsering er populært i mange danske hjem og på arbejdspladser, så er det forsat svært at sætte tapet op, så der ikke er nogen tydelige baner eller overlapninger omkring hjørner og ved vinduer.

Det gælder særligt, hvis man i forvejen ikke har ret stor erfaring med opsætning af tapet, og derfor kan det være en rigtig god ide at lade en professionel stå for arbejdet.

På den måde kan du være sikker på, at du får et flot og langtidsholdbart resultat, og du sparer samtidig dig selv for en masse tid og besvær.

Få et tilbud

Fortæl os om dit projekt

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og beskriv gerne dit projekt. Vi glæder os til at modtage ​din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vælg mellem mange forskellige typer tapeter

Der findes utrolig mange forskellige tapeter på markedet i dag, som du har mulighed for at vælge imellem. Du kan for eksempel vælge mellem:

  • Enkelt og stilrent tapet
  • Mønstret tapet
  • Stribet tapet
  • Tapet med blomstermotiver
  • Tapet med dyremotiver
  • Tapet med naturmotiver

Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvilken type tapet der vil passe bedst til dit rum i forhold til det look, du gerne vil skabe.

Skal vi hjælpe dig med tapetsering? Kontakt os i dag og få en pris

Hos P. Mikkelsen Malerforretning står vi klar til at hjælpe dig med professionel tapetsering til en fordelagtig pris. Du skal bare kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malermester
​P. Mikkelsens Malerforretning ApS

Ulvehavevej 44
7100 Vejle

Kontakt os

Telefon: 20 46 32 80

E-mail: peter@freddymaler.dk

CVR: 36905433

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.